Detoxbad

Detoxfotbad är en naturlig och effektiv metod att rena kroppen från slaggprodukter och toxiner vi samlat på oss. Dessa gifter kommer bland annat från maten vi äter, luften vi andas, läkemedel, alkohol och tobak. En annan orsak är stress där våra kroppar lagrar spänning och inte kan sköta reningen på ett naturligt sätt. Detta kan resultera i försämrat immunförsvar, stelhet, trötthet, problem med magen, tarmar och så vidare.

Vad händer?


Detoxfotbadet återupprättar balans i kroppen genom att sända milda stimulerande signaler genom lymfsystemet och sätter därmed i gång en naturlig avgiftningsprocess samt återställer en god tarmfunktion. Om man samtidigt lägger om kosten, utesluter skräpmat och försöker stressa mindre, som orsakar en stor del av denna belastning, blir resultatet ökad syreförsörjning till kroppen. Det ger i sin tur bättre fungerande organ, bättre immunförsvar, förbättrad blodcirkulation samt i många fall lindring av ledbesvär och muskelsmärta. Du får bättre energinivå, både fysiskt och mentalt. Du känner ökat välbefinnande, blir piggare, gladare, får mer energi, bättre hy med mera.

Hur går det till?

Slaggprodukter och gifter dras ut genom de 2000 porer som finns på varje fot när du sitter med fötterna i det varma, något salta, vattnet samtidigt som en spole avger lågfrekvent ström. Det ger exakt rätt balans med positiva och negativa joner.

Genom färgförändringarna i vattnet kan man utläsa vilka delar av kroppen som renas. Behandlingen tar 30 minuter. Efter behandlingen fortsätter utrensningen i 72 timmar vilket innebär att du bör dricka rikligt med vatten så att reningen fortsätter den naturliga vägen.

Detoxbehandlingen kan upprepas sex gånger, vilket rekommenderas. Aldrig oftare än varannan dag och gärna en till två gånger i veckan.

Du genomför alltid behandlingen på egen risk.

Att tänka på

Du ska inte genomföra ett utrensande detoxfotbad om du:
* Har blödande sår på fötterna.
* Har epilepsi.
* Har pacemaker.
* Fått organ transplanterade till dig.
* Är gravid eller ammar.
* Har akuta besvär.

Bilderna visar vad som händer under en 30-minutersbehandling

450:- (lör 500:-) 30 min
2200:- (lör 2600:-) kur 6 ggr

Behandlingar

Chokladspa
Fransar & Bryn
Scanner
Ansiktskur
Sköna Händer
Lyxkuren
Detoxbad
Sköna Fötter
Inpackning
Drömkuren