Hur det går till

Innan du kliver ner och lägger dig i vattnet duschar du, tvättar håret och besöker toaletten. Du ser därefter till att öronpropparna sitter i ordentligt samt bestämmer dig för om du vill koppla av till lugn skön musik eller låta tystnaden omfamna dig. Väl inne i tanken lägger du dig till rätta med eller utan luftkudde som stöd för huvudet. Du kan själv välja om du vill att lampan och fläkten ska vara på.

Vill du få kontakt med personalen under tiden du ligger i tanken är det bara att trycka på en knapp så kommer vi. Se till att alla rörelser är långsamma och försiktiga. Det är helt riskfritt att somna, du vänder dig inte i sömnen. När tiden är ute och det är dags att kliva upp, kommer vi försiktigt och knackar på. Du duschar av dig men använder varken tvål eller schampo eftersom magnesiumsaltet är välgörande för både kropp och hud.

Upplevelsen under en flytsession är helt individuell och kan variera för en och samma person från gång till gång. Ju mer van du blir desto mer slappnar du av och kan ta till dig alla positiva effekter.