Hälsa för insidan

Frukten Noni – Naturens gåva som kan förändra ditt liv

NONI

Noni är en frukt som växer på varmare breddgrader i Franska Polynesien, främst på Tahiti och dess närliggande öar. Det finns berättelser om hur människor i Franska Polynesien traditionellt använt sig av frukten, både invärtes och utvärtes i över 2000 år. Gamla texter förklarar hur noni balanserar, stabiliserar och ger kroppen harmoni. Med hjälp av modern forskning och teknik finns nu frukten med alla dess viktiga beståndsdelar att tillgå som 100 procent ren dryck.

Företaget Morinda är världsledande inom forskning på nonifrukten samt äger och driver det enda laboratoriet i världen som har dedikerat forskning på nonifrukten.

Ett team av duktiga kostexperter, som har varit ansvariga för framtagandet av ett tusental näringsprodukter av toppklass, har avsatt tre år på att få drycken att behålla sin effektivitet samt att få bort lukten och den mindre goda smaken. Nu smakar den så gott att de allra flesta tycker om smaken.

Frukten noni finns att köpa som dryck. Drycken är ett livsmedel. Drycken innehåller antioxidanter som hjälper till att stödja kroppens naturliga försvar. De stödjer återhämtningen efter fysisk ansträngning vid kontinuerlig konsumtion.

Drycken innehåller iridoider som bland annat säkerställer de goda egenskaperna. Iridoider är ovanliga i frukter och skiljer sig alltså från flavonoider som finns i alla frukter.

Drycken innehåller även mangan som är ett naturligt spårämne som hjälper att skydda kroppen mot fria radikaler, stödjer upprätthållandet av normal benkvalité och en normal ämnesomsättning.
Dessa fantastiska fördelar kan du uppnå genom att bara dricka 60 milliliter per dag.

Drycken är godkänd som ett Novel Food livsmedel inom EU sedan 2003. Dryckens sammanställning är unik och kan drickas av alla. Drycken innehåller inga tillsatser, som konserveringsmedel eller liknande. Inga kända biverkningar finns. Det finns inga ämnen i drycken som är beroendeframkallande.

Produktens kännetecken och fördelar:
Innehåller över 150 olika ämnen som kan delas in i följande grupper: Vitaminer: C, E, A. Vidare även B1, B2, B3, B5, B6, B12, BC samt H. Mineraler: Drycken innehåller fem av de sex viktigaste mineralerna som kroppen behöver, fosfor, järn, kalcium och zink. I mindre mängd koppar, krom, mangan, molybden, natrium, kalium. Aminosyror: 18 av 20 varav nio är essentiella.

När ska jag förvänta mig resultat?
Vi är alla olika. Vissa kommer snabbt att märka en skillnad, medan det tar längre tid för andra att uppleva fördelarna. Prova dig fram.
Erfarenheterna visar att 25 procent upplever en märkbar skillnad redan under första flaskan, 50 procent under andra flaskan och 25 procent under den tredje flaskan. Drycken bör intas på fastande mage, helst före frukost. Vänta sedan 20 minuter. Full effekt får du vanligtvis efter 90-180 dagar. Viss utrensning kan förekomma, minska dosen och känn efter.

Som kund handlar du både bekvämt och säkert. Målet är att alla ska ha möjlighet att använda och få köpa drycken/produkterna till grossistpris, utifrån var och ens behov och plånbok.

Registrera dig som prenumerationskund och få ett kundnummer kostnadsfritt. Som prenumerationskund handlar du på autoship vilket innebär att du varje månad själv bestämmer vad och hur mycket du vill köpa. Detta då till inköpspris. (frakt tillkommer vid varje leverans)

Morinda tillämpar 90 dagar nöjd-kund-garanti.

earths_best

TIll webb-butiken
Från träd till flaska
www.noniswed.com
Möjligheter