Ansiktsbehandling

Våra Ansiktsbehandlingar

Att ta hand om ditt ansikte på bästa sätt ger dig en friskare och hälsosammare hud samt framhäver ett yngre utseende. Känn dig och se yngre ut med hjälp av dessa behandlingar som är utformade för att ge dig omedelbara och synliga resultat.

Våra ansiktsbehandlingar passar både för henne och honom.
Produkterna som används har alla naturliga ingredienser för bästa hälsa och skönhet. För bästa resultat bör man använda produkterna dagligen.

Ta del av våra prisvärda paketerbjudanden med speciellt utvalda produkter.

Ansiktskur Klassisk

En fuktgivande och avslappnande ansiktsvård som motverkar effekten av åldrandet.
Den klassiska ansiktsbehandlingen börjar med en grundlig rengöring och ansiktspeeling.
Därefter följer ett skönt masserande fuktbad för både ansikte och hals. Med produkter, speciellt utvalda för att balansera din hud, läggs den ljuvligt sköna, sammetslena fuktmasken. Behandlingen avslutas med ett vårdande serum som ger din hud en mer strålande och ungdomligare lyster, samt välgörande ögonkräm och en återfuktande ansiktskräm.

800:- (lör 900:-)

60 min

Ansiktskur Djupgående

I denna behandling blir ditt ansikte omsorgsfullt behandlat med produkter din hud bäst behöver. Den inleds med en djuprengöring som sedan följs av en skön fuktgivande arkmask som tränger djupt in under ytan. Masken bidrar till ökad stabilitet i huden, samtidigt som åldersfläckar reduceras för en ljusare och tydligare hud. Fukttillförseln från denna behandling är väsentlig för att huden ska bevara sin mjukhet, komfort och smidighet. Med hjälp av Ultraderm Therapy Hudvårdsapparat jobbas sedan fukten från produkterna djupt ner i hudens celler. Avslutas med välgörande serum, ögonkräm och fuktgivande ansiktskräm. Du kommer efter din behandling uppleva en helt ny bild av dig själv i spegeln.

850:- (lör 950:-)
60 min

Ansiktskur de luxe

En varm och mjukgörande ansiktsbehandling där du väljer om du önskar bli masserad med varma knyten med pärlor av havsvatten eller varma lavastenar. Perfekt för dig som känner dig stressad och har svårt att slappna av i dina ansiktsmuskler. Detta är en upplevelse som sitter kvar länge i kroppen.
Ansiktsbehandlingen inleds med djuprengöring och en välgörande ansiktspeeling. Därefter appliceras en fuktgivande ansiktsgel som sedan varsamt masseras in med hjälp av de varma knytena eller stenarna. På den varma huden läggs sedan en skön ansiktsmask. Behandlingen avslutas med välgörande serum, ögonkräm och ansiktskräm.

900:- (lör 1000:-)
60 min

COLLAGEN

När vi är unga innehåller vår hud en hälsosam balans av enzymer och collagen. Men över tid så förlora vi den naturliga balansen vilket gör oss sårbara för de synbara effekterna av åldrande.

LÄS MER OM COLLAGEN HÄR!

 

 

Behandlingar

Chokladspa
Massage
Scanner
Sköna Händer
Detoxbad
Inpackning
Sköna Fötter
Skrubbkur
Fransar & Bryn
Lyxkuren
Drömkuren