Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling Beauty Secret

– Motverkar effekten av åldrandet.

När du är ung innehåller din hud en hälsosam balans av enzymer och collagen. Men över tiden så förlorar vi den naturliga balansen vilket gör oss sårbara för de synbara effekterna av åldrande.

Behandlingen börjar med en grundlig rengöring och ansiktspeeling. Därefter följer ett skönt fuktbad för både ansikte och hals. Med produkter, speciellt utvalda för att balansera din hud, läggs den ljuvligt sköna, sammetslena masken på ansikte och hals. Behandlingen avslutas med ett serum som ger din hud en mer strålande och ungdomligare lyster, samt välgörande ögonkräm och en återfuktande ansiktskräm.
Denna ansiktskur skänker “mana”, vilket betyder kraft, skönhet och styrka. Det gör att du upplever en helt ny bild av dig själv i spegeln efter behandlingen.
Efter avslutad behandling bjuds du på en Collagen-dryck.

850:- (lör 950:-)
70 min

Ansiktsbehandling Sea Water Pearl

– Förebyggande för tidiga ålderstecken

En fuktgivande och avslappnande ansiktsvård där du blir masserad med varma knyten av alger och pärlor av havsvatten. I denna behandling blir ditt ansikte omsorgsfullt behandlat med produkter din hud bäst behöver. Den inleds med en djuprengöring som sedan följs av den sköna, fuktgivande massagen med de varma knytena. Fukttillförseln från denna behandling är väsentlig för att huden ska bevara sin mjukhet, komfort och smidighet. Det är även det bästa sättet att hjälpa till att förebygga för tidiga ålderstecken i huden. Förutom att den är avslappnande blir massagen en av de aktiva behandlingsfaserna på samma sätt som en mask.

800:- (lör 900:-)

60 min

Ansiktsbehandling Varma lavastenar

– En varm och mjukgörande behandling.

En upplevelse som sitter kvar länge i kroppen. Perfekt för dig som känner dig stressad och har svårt att slappna av i dina ansiktsmuskler.
Ansiktsbehandling inleds med djuprengöring och en välgörande ansiktspeeling. Därefter appliceras en fuktgivande ansiktsgel som sedan varsamt  masseras in med hjälp av de varma stenarna. Därefter placeras de varma stenarna på utvalda platser i ansiktet och i nacken.
Behandlingen avslutas med välgörande serum, ögonkräm och ansiktskräm.
800:- (lör 900:-)
60 min

Våra ansiktsbehandlingar passar både för henne och honom.

För bästa resultat bör man dagligen använda produkterna hemma.
Ta del av våra prisvärda paketerbjudanden med speciellt utvalda produkter.

 

Behandlingar

Chokladspa
Massage
Hårkur
Scanner
Sköna Händer
Öronljus
Detoxbad
Sköna Fötter
Skrubbkur
Inpackning
Lyxkuren
Drömkuren
Fransar & Bryn