Ansiktskur

Ansiktskur klassisk för henne

Ansiktsvården börjar med en grundlig rengöring och peeling. Därefter följer en skön ansiktsmassage. Med produkter, speciellt utvalda för just din hudtyp, läggs en skön ansiktsmask. Behandlingen avslutas med ett serum anpassad för din hy, ögonkräm och ansiktskräm. Under behandlingen erbjuds en självuppvärmande lera längs ryggraden. Den marina självuppvärmande leran sprider tusentals små bubblor som värmer, mjukar upp och skänker total avslappning till kropp och själ.

700:- (lör 800:-) 60 min

Välj mellan:

Fuktgivande:
Ett riktigt fuktbad för huden. Behandlingen gör torr och stram hud omedelbart silkesmjuk och smidig. Din hud blir återfuktad och får ny vitalitet.

Mjukgörande:
Denna stärkande behandling ger vård åt en känslig hud och skänker en skön känsla av mjukhet. Den lugnande masken lindrar och dämpar effektivt rodnader i perfekt harmoni med huden.

Rengörande:
En syresättande behandling för fet och oren hy. Behandlingen ger ett oslagbart resultat. Din hud får en perfekt matt finish.

Ansiktskur klassisk för honom

En ansiktsvård speciellt framtagen för att ge mannens hud den näring och vård den behöver. Huden rengörs grundligt, därefter tillsätts de speciella produkterna anpassade för mannens hud. Huden får en helt ny fräschör. Ansiktsmassage samt ansiktsmask och som avslutning en välgörande ansiktskräm. Under behandlingen erbjuds en självuppvärmande lera längs ryggraden. Den marina självuppvärmande leran sprider tusentals små bubblor som värmer, mjukar upp och skänker total avslappning till kropp och själ.

700:- (lör 800:-) 60 min

Ansiktskur Sea Water Pearls

Förebyggande för tidiga ålderstecken

En fuktgivande och avslappnande ansiktsvård där du blir masserad med varma knyten av alger och pärlor av havsvatten. I denna behandling blir ditt ansikte omsorgsfullt behandlat med produkter din hud bäst behöver. Den inleds med en djuprengöring som sedan följs av den sköna, fuktgivande massagen med de varma knytena. Fukttillförseln från denna behandling är väsentlig för att huden ska bevara sin mjukhet, komfort och smidighet. Det är även det bästa sättet att hjälpa till att förebygga för tidiga ålderstecken i huden. Förutom att den är avslappnande blir massagen en av de aktiva behandlingsfaserna på samma sätt som en mask.

800:- (lör 900:-) 60 min

Ansiktskur Age Defy

Motverkar effekten av åldrandet

När du är ung innehåller din hud en hälsosam balans av enzymer. Men över tiden så förlorar vi den naturliga balansen vilket gör oss sårbara för de synbara effekterna av åldrande. De unika bioaktiva ämnena i Age Defy-produkterna hjälper till att upprätthålla enzymbalansen, förstärka underhuden och ger dig ett mer ungdomligt utseende.

I behandlingen använder vi oss av professionella verktyg:

1. Age Defy Microderm Treatment – hudvårdsapparat med peeling
Framhäv ett yngre utseende med en högeffektiv behandling som hjälper huden och är utformad för att:
* Ta bort döda hudceller och få en friskare hälsosammare hud.
* Göra det möjligt att absorbera kraftfulla bioaktiva ämnen i hudcellerna.
* Omedelbart förbättra hudens struktur.
* Kunna användas för olika hudtyper.

2. Age Defy Ultraderm Therapy – hudvårdsapparat med ultraljudsterapi
Känn dig och se yngre ut med ultraljudsterapi som har en bevisad effekt när det gäller att rengöra huden och reparera synliga ålderstecken.
* Använder ultraljudsvågor för att öppna mikrokanaler i huden.
* Tar bort smuts, olja och föroreningar ur porerna.
* Ger dig stärkande biotopiska ämnen djupt ner i vävnaden.
* Säker och effektiv för alla hudtyper.

800:- (lör 900:-) 60 min

Klicka här för att läsa mer om behandlingen och se resultat.

 

Behandlingar

Chokladspa
Massage
Hårkur
Scanner
Sköna Händer
Öronljus
Detoxbad
Sköna Fötter
Skrubbkur
Inpackning
Lyxkuren
Drömkuren
Fransar & Bryn