Chokladspa

Choklad är inte bara gott att äta utan även bra för huden. Choklad återfuktar huden så den blir len och får en fin lyster.

Chokladens arom påverkar nervsystemet och stimulerar de hormoner i kroppen som frambringar lycka – endorfiner. Det är samma lyckohormon som utsöndras i våra kroppar när vi blir kära. Choklad ökar även cirkulationen, är uppiggande och föryngrande för kropp och själ.

Kakaon är rik på antioxidanter och även bra mot celluliter.

Chokladansiktskur

Med ljuvligt doftande produkter av choklad inleds denna ansiktskur med en grundlig rengöring och peeling. Sedan följer en skön ansiktsmassage med en faceroller av kristall som bl.a. hjälper till att slappna av de minsta musklerna i ansiktet, öka lystern samt cirkulationen i hyn. Därefter läggs en chokladmask på den rena, avslappnande huden. När ansiktsmasken avlägsnats jobbas ett serum ner i huden. Avslutningsvis appliceras en ögonkrämansiktskräm samt en chokladdusch av fukt.
Ett riktigt fuktbad för ansiktet med doften av choklad. 

950:- (lör 1050:-) 60 min

Chokladinpackning

En inpackning med 86-procentig äkta mörk choklad.

Behandlingen inleds med en kroppsskrubb som du utför själv i duschen. Därefter blir hela kroppen inbäddad i den varma chokladinpackningen. Den ljuvliga doften och den varma inpackningen gör dig både lugn och harmonisk samt ger ett välbehag.

Behandlingen avslutas med en chokladdusch och en ljuvligt doftande chokladlotion att själv smörjer in hela kroppen med.

Denna behandling är som en upplevelse att ha badat i choklad. 

600:- (lör 700:-) 50 min

Chokladpralinen

Behandlingen inleds med en kroppsskrubb som du utför själv i duschen. Därefter blir du inbäddad i den varma chokladinpackningen. En inpackning med 86-procentig mörk chokladDen ljuvliga doften och den varma inpackningen gör dig både lugn och harmonisk samt ger ett välbehagNär sedan inpackningen duschats av med den speciella chokladtvålen fortsätter behandlingen med ditt ansikte som blir ompysslat på djupet med rengöring och peeling. Därefter följer en ansiktsmassage med b.la faceroller av kristall, samt en skön ansiktsmask med efterföljande serum, ögonkräm och ansiktskräm…allt i doften av ljuvlig choklad. 

Upplev stunden då din hud blir mjuk, len och doftar himmelskt gott. 

1500:- (lör 1800:-) 110 min

 

Behandlingar

Chokladspa
Fransar & Bryn
Scanner
Ansiktskur
Sköna Händer
Lyxkuren
Detoxbad
Sköna Fötter
Inpackning
Drömkuren