Chokladspa

Choklad är inte bara gott att äta utan även bra för huden. Choklad återfuktar huden så den blir len och får en fin lyster.

Chokladens arom påverkar nervsystemet och stimulerar de hormoner i kroppen som frambringar lycka – endorfiner. Det är samma lyckohormon som utsöndras i våra kroppar när vi blir kära. Choklad ökar även cirkulationen, är uppiggande och föryngrande för kropp och själ.

Kakaon är rik på antioxidanter och även bra mot celluliter.

Chokladskrubb

En härlig chokladskrubb med krossad mörk choklad. Är både djuprengörande och cirkulationshöjande. Behandlingen avslutas med en chokladdusch. Rekommenderas före massage och inpackning.

550:- (lör 650:-) 45 min

Chokladinpackning

En inpackning med 86-procentig choklad. Efter torrskrubbning av hela kroppen blir du inbäddad i den varma chokladinpackningen. Den ljuvliga doften och den varma inpackningen gör dig både lugn och harmonisk samt ger ett välbehag. Behandlingen avslutas med en chokladdusch. Upplev stunden då din hud blir mjuk och len.

550:- (lör 650:-) 40 min

Chokladmassage

Med den varma chokladoljan masseras du varsamt på delar eller hela kroppen. Denna ljuvligt doftande massage gör dig både lugn och harmonisk samt ger ett välbehag.

500:- (lör 600:-) 30 min
600:- (lör 700:-) 45 min
700:- (lör 800:-) 60 min

Chokladpralinen

Här blir du verkligen en chokladpralin. Efter en skrubbkur med krossad mörk choklad blir du inbäddad i en varm chokladinpackning med 86-procentig choklad. Efter dusch med chokladtvål får du en chokladlotionmassage för hela kroppen. Denna behandling ger dig en totalupplevelse. Dina sinnen stimuleras och gör dig både lugn och harmonisk samt ger ett välbehag.

1500:- (lör 1800:-) 2 h

Chokladansiktskur

Ansiktskuren börjar med en grundlig rengöring och peeling. Därefter följer en skön ansiktsmassage. Med speciellt utvalda chokladprodukter för din hud läggs en doftande skön ansiktsmask. Behandlingen avslutas med ögonkräm och ansiktskräm samt en chokladansiktsdusch av fukt.

850:- (lör 950:-) 60 min

Chokladpralinen De Luxe

Här får du en komplett Chokladpralinbehandling (se ovan) och chokladdoftande ansiktskur.

1850:- (lör 2100:-) 2,5 h

Behandlingar

Massage
Ansiktskur
Scanner
Sköna Händer
Detoxbad
Inpackning
Sköna Fötter
Skrubbkur
Fransar & Bryn
Lyxkuren
Drömkuren