Massage

Vid massage frigörs hormonet oxytocin, som verkar lugnande, sänker pulsen och blodtrycket. Vi blir lugnare i sinnet, andningen blir lättare och kroppen slappnar av.

När blodcirkulationen kommer i gång är det många organ och muskelgrupper som påverkas positivt. Man kan säga att stelhet i muskler försämrar livskvaliteten och ofta leder till exempelvis spänningshuvudvärk, sömnbesvär, värk i axlar, skuldror och rygg. Genom massage kan dessa problem lindras eller helt avhjälpas. Därför rekommenderas massage med jämna mellanrum så att balansen mellan kropp och sinne bevaras. Massage är en färskvara som behöver underhållas för att ge bestående positiva effekter.
Samma gäller även för kosthållning och fysiska aktiviteter.

Massagens fördelar:

Mjukar upp muskler och vävnader – Ökar blodcirkulationen – Stärker immunförsvaret – Ökar koncentrationen – Motverkar stress – Ökar kroppens allmänna välbefinnande
Minskar huvudvärk/migrän – Sänker högt blodtryck till normal nivå – Motverkar depression – Ger ökad kroppskännedom – Motverkar ärrbildningar i vävnader
Motverkar spänningar vid smärttillstånd.

Klassisk

Djupgående massage som syftar till att öka blodcirkulationen. Den mjukar upp leder och spända muskler, dämpar och förebygger stress. Massagen utförs på del- eller helkropp.

450:- (lör 550:-) 30 min
550:- (lör 650:-) 45 min
650:- (lör 750:-) 60 min
750:- (lör 850:-) 75 min

Varma Linneknyten

En helkroppsmassage där du blir masserad med varma linnepåsar fyllda med havssalt och torkade lavendelblommor. Linnepåsarna ångas upp och trycks försiktigt på ömmande muskler och spända områden. Den lavendeldoftande ångan som frigörs från påsarna absorberas av huden och inhaleras, vilket ger en fullständig avslappning, lindrar och tar bort spänningar.

850:- (lör 950:-) 70 min

Hotstone

Känn hur den välgörande och varma energin från miljoner år gamla lavastenar strömmar in i kroppen, hur du spänner av och mår väl. Dina sinnen blir bortskämda och huden blir smidig av rika oljor medan den masseras mjuk.

Varma lavastenar i kombination med massage och härliga aromaoljor blir en helhetsupplevelse för kropp och själ. Under behandlingen masseras musklerna med de varma och sammetslena lavastenarna, vissa placeras även ut på speciella platser på kroppen. Värmen går ner på djupet vilket gör att blodcirkulationen ökar och cellförnyelsen stimuleras.

Behandlingen är otroligt avslappnande, energigivande och utrensande. Bra för trötta och spända muskler. En total antistressbehandling.

850:- (lör 950:-) 70 min

Koppning

Koppning är en 5000 år gammal behandlingsmetod inom kinesisk medicin, där man påverkar energiflödet genom att sätta sugkoppar över akupunkturpunkterna. Detta används som ett komplement i massagen för att lösa upp stagnationer vid smärta och spänningar i muskulaturen.

700:- (lör 800:-) 60 min

Aroma

Med noga utvalda aromaoljor masseras hela eller delar av kroppen. Den mjuka massagen med de väldoftande och effektfulla oljorna ger en välgörande och avslappnande effekt. Du ligger insvept i värme under hela behandlingen.

450:- (lör 550:-) 30 min
550:- (lör 650:-) 45 min
650:- (lör 750:-) 60 min

Hawaiiansk Lomi-Lomi

En mjuk och intensiv helkroppsmassage som med långa, gungande och rytmiska rörelser går djupt in i muskulaturen.

Tanken med Lomi-Lomi-massage är att frigöra energiflödet i kroppen, lösa upp stress och spänningar, återställa balans och harmoni till kropp, själ och sinne.

För många är detta en underbar smärtlindring som ger både fysisk och psykisk utrensning, stresslindring och avslappning.

900:- (lör 1000:-) 75 min

Behandlingar

Chokladspa
Ansiktskur
Scanner
Sköna Händer
Detoxbad
Inpackning
Sköna Fötter
Skrubbkur
Fransar & Bryn
Lyxkuren
Drömkuren