Årets sommarnyhet är 3 prisvärda paket med populära produkter som hör sommaren till.

Tre olika paket med ett antal populära produkter vars egenskaper passar perfekt under sommaren och dessutom till ett kraftigt reducerat pris.

Paketen är aktiva fram till sista augusti och har samma låga pris för alla.

Njut av den härliga sommaren med sommarpaketen från Noni by NewAge!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SOMMARPAKET Nr: 1

1 flaska Tahitian Noni™ Juice (1 liter)

1 TeMana Noni Brightening Facial Shield SPF50+

1 A.G.E. Therapy Gel

1 Lip Scrub

1 Lip Treatment

Pris: 1299 SEK

(Värde: 2099 SEK. Du spar: 800:-)

? https://noninewage.com/3151366/sv-se/shop/ERBJUDANDEN/8740916

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SOMMARPAKET Nr: 2

1 10-pack Noni + Collagen

1 flaska Tahitian Noni™Juice (1 liter)

1 TeMana Noni Brightening Facial Shiel SPF50+

1 A.G.E. Therapy Gel

1 Body Butter

Pris: 1499 SEK

(Värde: 2343 SEK. Du spar 844:-)

? : https://noninewage.com/3151366/sv-se/shop/ERBJUDANDEN/8740993

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SOMMARPAKET Nr:3

1 12-pack Marley Mellow Mood, Lemon Raspberry Ice-Tea


1 10-pack Noni + Collagen


1 TeMana Noni Brightening Cleanser


1 TeMana Noni Brightening Toner


1 TeMana Noni Brightening Facial Shield SPF50+

Pris: 1599 SEK

(Värde: 2597:- Du spar 998:-)

? https://noninewage.com/3151366/sv-se/shop/ERBJUDANDEN/8747495

OBS! Då paketet har varit mycket populära finns endast ett fåtal svalkande Marley-drycker kvar. Först till kvarn gäller!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nedan kan du läsa en kort sammanfattning av alla produkter som dessa paket innehåller:

Tahitian Noni™ Juice är det perfekta valet för dem som funderar på att upprätthålla en hälsosam och aktiv livsstil. Drycken är 100% naturlig och fri från konserveringsmedel. Vi rekommenderar att dricka 60 ml dagligen som en del av en varierad och balanserad kost. 

TeMana Noni Brightening Facial Shield SPF50+ ger ett högt skydd mot solen. Efter din dagliga hudvårdsrutin, avsluta genom att massera Facial Shield SPF50+ väl in i ansiktet och bröstet. Applicera regelbundet för fortsatt skydd.

A.G.E.Therapy Gel är utvecklad för att skydda huden mot de skadliga effekterna av A.G.Es (glykering), samtidigt som du lugnar och mjukgör huden. Applicera dagligen på de delar av din kropp som är mest utsatta för miljömässig påverkan (t.ex. solen) och där du önskar motverka de synliga effekterna av åldrandet. 

TeMana Lip Scrub är en avancerad läppbehandling. Produkten rengör läpparna och avlägsnar försiktigt torr och överflödig hud. Applicera ett tunt lager på läpparna och exfoliera för att ta bort överflödig och torr hud. Skölj av eller torka bort med en handduk. Perfekt att använda före Lip Treatment. 

TeMana Lip Treatment återfuktar och främjar ett ungdomligt utseende. TeMana Lip Treatment innehåller nonikärnolja som lugnar huden, medan olivoljan återfuktar samt hjälper till att reparera sprickor och torra läppar. Lämnar en somrig genomskinlig glans på läpparna. 

TeMana Noni + Collagen är utvecklad för att öka kollagenhalten, vilket bidrar till en hälsosam hud från insidan. TeMana Noni + Collagen är baserad på typ 1 marint hydrolyserat kollagen och tillsammans med noni, som är känd för sina unika, effektiva och närande egenskaper, bildar de en kraftfull kombination. Vi rekommenderar att dricka en portionsflaska (50 ml) per dag för spänstigare hud och starkare hår och naglar. 

Body Butter har välgörande effekt på torr och narig hud. Ge fukt åt torr hud och njut av att smörja in armbågar, knän och fötter med den här rika och återfuktande hudkrämen. Massera in krämen på torra hudfläckar så ofta det behövs.

Marley Mellow Mood, Raspberry Lemon
är hälften avkopplande koffeinfritt te, hälten lemonad, som lyfter upp humöret och fräschar upp ditt sinne. Funktionaliteten kommer från den naturliga blandningen av örter: vänderot, kamomillblomma, citronmeliss och humle. Dycken är ett svalkande måste under hela sommaren, som kommer att uppskattas av hela familjen. Marley Mellow Mood är inspirerad av musiklegenden Bob Marley. Innehåller 12 x 0,5 l burkar. LIVE. LOVE. MARLEY.

TeMana Noni Brightening Cleanser är en lyxig rengöringsgel för ansiktet som skonsamt avlägsnar make-up, smuts och dagliga orenheter utan att torka ut huden. Fukta huden med vatten och applicera en liten mängd rengöring över ansikte, hals och dekolletage. Använd både morgon och kväll. 

TeMana Noni Brightening Toner är ett ansiktsvatten som effektivt vårdar huden, friskar upp, återfuktar och balanserar pH-nivån. Förbättrar hudtonen och hjälper till att motverka uppkomsten av fina linjer, ärr och pigmentering. Ansiktsvattnet bidrar till en ren och balanserad hud.

TREVLIG SOMMAR !