2019-02-18

Varför har vi just valt TeMana som hudvård på Hälsokällan SPA?

TeMana kommer från det tahitiska ordet ”mana”, vilket betyder kraft, skönhet och styrka.

TeMana Noni Brightening bygger på den principen.

Noni är idag en skönhetshemlighet som blir mer och mer känd över världen, ett naturens under som har använts i tusentals år för sina anmärkningsvärda egenskaper.

Den bästa nonin i världen kommer från Tahiti.

TeMana hudvårdsserie är en kombination av naturens skatter, med jordens bästa råvaror och flera år av forskning samt utveckling.

TeMana Noni Brightening-produkter använder varje element i noniträdet: frukten, kärnan och bladen.

Nonifruktjuice – Lugnar, dämpar och återfuktar huden.

Nonikärnolja – Återfuktar, lugnar och hjälper till så att produkten absorberas av huden.

Nonikärnextrakt – Innehåller melanin, får huden att skina och motverkar rynkor.

Nonibladjuice – Föryngrar och förbättrar blodflödet till huden.

Produkter passar både kvinnor och män, till en strålande hud.

Vilken blir din nya favorit? ?

1. TeMana CLEANSER är det första och viktigaste steget mot en klarare och mer strålande hud.

Under dagen utsätts huden för olja, smuts, föroreningar och bakterier. Genom att avlägsna dessa orenheter med hjälp av TeMana Cleanser återuppfriskar du huden samt förbereder den för resten av produkterna i TeMana Noni Brightening hudvårds-program.

2. TeMana ANSIKTSPEELING innehåller finmalda nonikärnor och valnötsskal som stimulerar cellförnyelsen genom att avlägsna smuts och döda hudceller utan att skada huden.

En mild uppfriskande peeling som ser till att huden får fukt och bidrar till att reducera fina linjer och förbättra elasticiteten i huden.

3. TeMana TONER har utvecklats för en riktig djuprengörande effekt. Applicera toner på en bomullspads och använd för att rena porerna i ansiktet. Du kommer bli imponerad över hur smidigt denna produkt avlägsnar de sista orenheter från huden.

4. TeMana SERUM är stjärnan i hela hudvårdserien. Produkten är framtagen för sin återfuktande och balanserande effekt på huden samt för sin unika förmåga att jämna ut de mörka områdena på huden och hjälper till att eliminera framtida tecken på åldrandet.

5. TeMana MOISTURIZER är en rik men lätt hudkräm. Den skyddar din hud från skadliga miljöpåverkan samtidigt som den tillhör en intensiv och varaktig fukt. Främjar till en jämn, hälsosam och strålande hud.

6. TeMana ÖGONKRÄM är en lätt och effektiv ögonkräm som förebygger tecken på åldrande och bidrar till en jämnare hudton. Lindrar och minskar bl.a svullnad och trötthet runt ögonen.

7. TeMana NATTKRÄM är speciellt utformad för att ge huden den fukt och vård den behöver när du sover.

Designad för att behandla de skador hyn dagligen slits med på grund av UV-strålar, föroreningar och torrhet. Reducerar ålderfläckar och rynkor samt ger en markant förbättring av hudens lyster.

8. TeMana ANSIKTSMASK bidrar till ökad stabilitet i huden, samtidigt som ålderfläckar reduceras för en ljusare och tydligare hud.

När du tar bort arkmasken efter ca.20-30 min är det som att se en helt ny bild av dig själv i spegeln.

9. TeMana SPF 50+ ger dig en hög solskyddsfaktor och underhåller din hud för en vacker, frisk och yngre hud. Skadliga UV-strålar lurar var som helst – när som helst på året.

10. TeMana KROPPSPEELING är en mild och uppfriskande kroppsskrubb. Finmalda nonikärnor och valnötsskal avlägsnar smuts och döda hudceller utan att skada huden. Därefter känns huden silkeslen och strålande.

?

?

Bilderna tillhör Instagram @temanaforyou

?

?

Se filmen : Tahiti – födelseplats för TeMana

https://morinda.com/3151366/sv-se/videos?video_id=231726837

Webbutiken: https://morinda.com/3151366/sv-se/shop