Morinda står som alltid för bästa kvalitet, även denna gång då inbjudan blev till ”TeMana Star Training event” i Milano.

Morinda breddar nu ytterligare sitt sortiment med ”upplevelser från paradiset Tahiti”

Denna gång var det hudvård och make-up som stod i fokus.

Utbildning och träning fanns på agendan, men även ett exklusivt besök till b.kolor Makeup & skincare Factory i Milano.

Morinda samarbetar med en av de bästa, högt respekterade, selektiva och kreativa sminkexperterna i Milano Italien – Mario De Luigi / b.kolor

Tillsammans med Gigliola Ferrari och hennes team fick vi lära oss allt om den kommande makeup-serien, både i teorin och i praktiken.

Att få tagit del av tillverkningen och produktionen steg för steg för att skapa TeMana Lips och TeMana Makeup, gav oss ännu mer förståelse av företagets val för högsta kvalitet på sina produkter.

Kommande nyheter i Morindas Beauty sortiment ?

” TeMana is the only complete Beauty system in the world that derives its effectiveness from Tahitian Noni”

TeMana Noni Brightening är ett helt naturligt och organiskt hudvårdsprogram som dessutom har ett Anti-Wrinkle Certifikat.

Tahitian Noni trädets olika element och dess naturliga, rena och organiska ingredienser ger produkterna en sådan trygghet och säkerhet att upplevelsen för användaren blir…

”Paradise for the skin”

” Being a TeMana Star is an experience I will never forget. Now we are looking for women and men that want to live the Morinda life and become TeMana Stars too”

– Venus Escumbice

TeMana Star Certifiering efter avslutad utbildning blev en högtidlig stund.

Team Morinda Nordic i Milano?

Duomo di Milano ?